29березня2024

Соляник

«Райдуга» знов зустрічає гостей

Відбулося урочисте відкриття другої зміни в дитячому позаміському закладі відпочинку та оздоровлення соляників «Райдуга».

 

На традиційну лінійку з нагоди цієї події до дітей завітали представники адміністрації та профспілкової організації ДП «Артемсіль». В їх числі були: на той момент виконуючий обов’язки директора ДП «Артемсіль» Юрій Товстокоренко, заступник директора з комплаєнс-політики Вадим Зелений, голова ППО Андрій Попов, старший вихователь «Райдуги» Лариса Лотохова, директор ОШ №13 Сергій Лотохов та інші.

Звертаючись до присутніх, директор здравниці Юлія Філіппова поздоровила дітей з початком їх відпочинку в улюбленій здравниці, і побажала їм якісного та цікавого відпочинку.

Приєднуючись до привітань, голова профспілки ДП «Артемсіль» Андрій Попов, нагадав про те, що у першу зміну в «Райдузі» весело і змістовно провели частину своїх шкільних канікул багато наших дітей. До речі, дехто з них із задоволенням приїхав сюди вдруге за літо, і це свідчить про популярність «Райдуги» серед соледарських дітлахів.

Як і в попередній зміні, коли для дітей проводилась безліч тематичних і спортивних заходів, разом з фаєр-шоу, майстер-класом з виготовлення глиняних виробів, лотереєю з можливістю придбання товарів для спорту та відпочинку, цього разу на райдужан теж чекає море цікавих подій. І першою з них стало відкриття зміни з традиційними дитячим та вожатським концертами.

В цей вечір на сцені виступили танцювальні колективи, окремі вокалісти, пародисти, представники оригінальних жанрів. Кожен номер супроводжували дружні оплески глядачів. В такій невимушеній обстановці веселощів і доброзичливості було відкрито другу зміну. Вона пройде під девізом «З Україною в серці».

В серпні в «Райдузі» відпочинуть 225 дітей. Протягом 18 днів вони ходитимуть у походи, прийматимуть участь у спортивних змаганнях, пінній вечірці. І на завершення відбудеться лотерея, переможці якої отримають сертифікати на придбання спортивних товарів у магазині «Велодрайв». Переможців визначить щасливий випадок, але, як і завжди, головною умовою участі в лотереї залишається те, що дитина повинна добути усю зміну до кінця.

Вдалого відпочинку, райдужани!

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова