29березня2024

Соляник

База відпочинку соляників

Відома істина, що у кожного свій погляд на те, яким повинен бути гарний відпочинок.

 

І тут не може бути однозначної думки. Тому що комусь до душі комфортабельний готель на березі лазурного моря, а комусь і звичайний намет у лісі біля річки – в радість. І мабуть, відповіді на питання, де краще відпочити, ми так і не знайдемо. Тому що все залежить від того, на що саме розраховує людина, збираючись відпочивати.

Своїм  поглядом на цю тему з нами поділилася головний технолог ДП «Артемсіль» Любов Лобань. Любов Миколаївна розповіла, як у червні сім’єю відпочивала на базі ДП «Артемсіль» у Серебрянці. Незважаючи на скромні умови проживання, наша співрозмовниця і її рідні залишилися задоволені усім: і дерев’яними будиночками, і можливістю приготувати їжу та охолодити її для подальшого збереження, і теплим душем, який можна було прийняти у будь який час.

Поряд з базою працює магазин, де продаються продукти та товари першої необхідності. Територію бази прикрашають клумби, а для дітей тут споруджені гойдалка та пісочниця під навісом. Крім того, база знаходиться у лісовій зоні, де зовсім поряд – берег річки Сіверський Донець. Тому Любов Миколаївна сказала, що рекомендує нашу базу як місце відпочинку для тих, хто цінує, коли все охайно, просто, недорого і у поєднанні з природою. Єдине, на що слід профспілковій організації звернути увагу, так це вирішити питання доставки людей транспортом до бази.

Ось такою думкою, яка має право на існування, поділилася наша постійна читачка.

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова