28березня2024

Соляник

З ювілеєм вас, Юрій Васильович!

У середу, 22 травня, відзначив своє 45-річчя виконувач обов’язків директора ДП «Артемсіль» Юрій Товстокоренко.

 

З цим прекрасним днем ювіляра щиро поздоровили представники адміністрації та трудового колективу підприємства. Першому керівнику побажали усього самого найкращого в житті.

Юрій Васильович керує роботою підприємства з лютого 2018 року. Свою трудову діяльність в ДП «Артемсіль» він почав у 1992 році. За ці роки пройшов складний шлях від електрослюсаря по ремонту обладнання підстанції рудника №4 – до в.о. директора підприємства. Працював інженером відділу маркетингу, був провідним інженером і начальником цієї структури.

У 2010 році соледарські виборці виявили Ю.В. Товстокоренку велику довіру, обравши його міським головою. І у наступні шість років, які стали найскладнішим періодом для Донецької області та усієї країни, він був очільником Соледара. Став ініціатором та брав безпосередню участь у створенні об’єднаної теріторіальної громади.

З 2016 року до свого нинішнього призначення він працював на посаді заступника директора рудника №1,3».

З нагоди ювілею від імені читачів бажаємо Юрію Васильовичу відмінного здоров’я, родинного затишку, миру, злагоди, добробуту та успіхів у трудовій діяльності на користь ДП «Артемсіль»!

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова