19квітня2024

Соляник

Вітаємо з новим навчальним роком!

В понеділок, 3 вересня, в Соледарській загальноосвітній школі №13, як і в інших навчальних закладах міста, пройшло свято з нагоди початку нового навчального року.

 

Сонячним ранком на шкільному подвір’ї зібралось багато людей. На святковому заході були присутні учні, їх батьки, вчителі, депутати та представники Управління освіти Соледарської міської ОТГ. Привітати школярів з початком навчального року прийшли керівник профспілки ДП «АРТЕМСІЛЬ» Андрій Попов та голова ветеранської організації Володимир Захаренко.

Голова профспілки підприємства Андрій Попов, сказав, що завдяки турботі соляників багато хто з дітей встиг добре відпочити в ПЗВ та О «Райдуга», а попереду всіх чекає захоплюючий, пізнавальний навчальний рік. Голова ветеранської організації ДП «АРТЕМСІЛЬ» Володимир Захаренко побажав дітям активно займатися спортом і брати приклад з тих спортсменів, які прославляють наше підприємство на найвищому рівні.

Керівник загальноосвітньої школи №13 Сергій Лотохов  подякував в.о. директора ДП «АРТЕМСІЛЬ» Юрію Товстокоренку та його заступнику Вадиму Зеленому, голові профспілки Андрію Попову за постійну підтримку та турботу.

Як завжди, на святі звучали милі вірші у виконанні першокласників, дует старшокласниць проспівав красиву пісню. Школярі подарували квіти своїм улюбленим вчителям, а також раділи зустрічі зі своїми однокласниками після тривалих літніх канікул. І закінчилось свято традиційним дзвоником, який покликав школярів на перший урок в цьому шкільному році.

Готова до навчального року й Соледарська ЗОШ № 14. У цьому році школа стала переможцем конкурсу проектів від Британської ради. Завдяки цьому на шкільному подвір’ї з’явилися нові лавки, зелені насадження та ігровий майданчик.

 Олена ЗЕЛЕНА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова