28березня2024

Соляник

День Конституції у Соледарі

27 червня, напередодні 22-ї річниці прийняття Конституції України, в Соледарі пройшли урочистості, присвячені цій визначній події.

 

В заході з нагоди цього державного свята прийняли участь представники керівництва Соледарської об’єднаної територіальної громади, перші очільники адміністрації ДП «Артемсіль» та первинної профспілкової організації підприємства – в особі заступника директора Вадима Зеленого і голови профспілки Андрія Попова, депутати, військовослужбовці, молодь, ветерани, жителі Соледара та об’єднаної територіальної громади.

В своїх виступах учасники урочистого заходу акцентували увагу на тому, що Конституція – це Основний Закон держави і виконання його положень є обов’язковим для кожної людини.

За активну громадську позицію, постійну участь у житті територіальної громади від Соледарської міської ради багатьом нашим містянам та українським військовослужбовцям  були вручені почесні грамоти.

В цей день на сцені МЦК і НТ відбувся святковий концерт за участю творчих колективів міста та громади. Вокальні та танцювальні колективи подарували глядачам святковий настрій і долучили усіх до українського народного мистецтва, такого самобутнього та колоритного. 

Олена ЗЕЛЕНА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова