29березня2024

Соляник

В ДП «Артемсіль» діє антикорупційна програма

З метою підвищення ефективності діяльності і мінімізації корупційних ризиків у ДП «Артемсіль» розроблена і введена в дію нова антикорупційна програма і визначені уповноважені особи щодо попередження та виявлення корупції.

 

Програма проголошує принцип «нульової толерантності» до будь-яких проявів корупції на підприємстві і приймає всі передбачені законодавством заходи щодо попередження, виявлення та протидії корупції і пов’язаних з нею дій.

Документ підготовлений з урахуванням кращих вітчизняних і міжнародних практик в антикорупційній сфері. Він розроблений відповідно до Конституції України, Закону України «Про запобігання корупції», Закону України «Про засади державної антикорупційної політики в Україні», і іншого антикорупційного законодавства.

Ухваленню програми передувало проведення оцінки корупційних ризиків у діяльності ДП «Артемсіль», а також обговорення в трудовому колективі її основних положень. В результаті антикорупційна програма стала узагальненням вимог і обмежень в діяльності посадових осіб підприємства. Вона містить комплекс правил, стандартів і процедур щодо виявлення, протидії та запобігання корупції в діяльності ДП «Артемсіль».

Незабаром всі матеріали з питань дотримання антикорупційного законодавства будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті підприємства. У вкладці «Протидія корупції» також будуть розміщені контакти, за якими можна буде повідомити відповідним органам про випадки порушення антикорупційного законодавства. 

 

Відділ комунікацій зі ЗМІ.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова