28березня2024

Соляник

Ми чекаємо на ваші оригінальні роботи!

Триває конкурс інсталяцій «Інший погляд на звичайну сіль», присвячений Дню шахтаря.

 

Минулого тижня до відділу комунікацій та зв’язків з громадськістю вже стали надходити фото перших робіт. Серед них інсталяція, яку підготувала Ксенія Шараєвська, учениця ЗОШ №13. Робота виконана з використанням карти Європи та нашої продукції. Вона має назву: «Нашої солі вистачить усім».

Другою учасницею конкурсу стала мешканка Бахмуту – Ірина Гнезділова. На українському прапорі вона розмістила прозорі кристали солі у вигляді назви нашого підприємства. Свій витвір назвала так: «Якщо сіль, то лише українська».

У нашому конкурсі взяла участь ще одна бахмутчанка. Це 8-річна Анастасія Шулятицька з інсталяцією «Літня бурулька – диво природи». Як ви вже здогадались на ялинці – соляні бурульки, і тому вони не тануть навіть влітку.

Побачивши роботи інших, до виготовлення інсталяцій залучилися й ми – співробітники відділу комунікацій та зв’язків з громадськістю. Своїй композиції ми дали назву: «Продукція, яка говорить сама за себе».

В конкурсі взяла участь й бухгалтер-ревізор відділу економічної безпеки Наталя Котова. Її інсталяція з годинником та кришталевою прозорою сіллю називається «Час не владен над нами».

Нагадаємо, що, за умовами конкурсу, до 19 серпня ви можете надіслати лист з фото своєї інсталяції на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або надіслати повідомлення адміністратору в групу ДП «Артемсіль» у Facebook. У листі обов’язково потрібно вказати: прізвище, ім’я, підрозділ і контактний номер телефону. Якщо у вас немає можливості зробити фото – зверніться до нас, і ми із задоволенням зробимо.

Інсталяція – це дуже просто. Варто лише підключити свою фантазію, уявлення та креативне мислення. Чекаємо на ваші нові оригінальні роботи, шановні учасники! Нагадаємо, що усі фіналісти отримають подарунки у вигляді брендованої продукції.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова